Du er her. #1 - Foreningswebsite > Solkalender

Husk bukketræf d.16.maj 2015 fra kl 09.00 i Dueslaget. Hvad enten du har været på bukkejagt eller ikke, om du har været en af de udvalgte eller det blot blev en dejlig morgen, så kom til bukke træf i jagthytten og vær med til at beundre de bukke som bliver præsenteret.samt en sludder om vores oplevelser denne dejlige dag. Der vil være kaffe og brød.

IMG_0086.JPG

I Billund Jagtforening har vi skydning på banen de sidste 6 onsdage her inden bukkejagtsæsonen d.v.s. start den 8. april 2015. Der er åben for skydning fra kl. 17:00 til 21:00. Medlemmer af jagtforeningerne i Billund Kommune er meget  velkomme på Frodeslundbanen på åbingsdagen den 8.april eller efterfølgende onsdage. Prisen for at skyde er 50 kr. pr. aften.