Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Riffel skydning
Fra Billund Jagtforening

Mulighed for at komme på Frodeslund Riffelbane for indskydning og træning med riffel.

I Billund Jagtforening har vi skydning på banen de sidste 6 onsdage her inden bukkejagtsæsonen d.v.s. start den 8. april 2015. Der er åben for skydning fra kl. 17:00 til 21:00.

Medlemmer af jagtforeningerne i Billund Kommune er meget  velkomme på Frodeslundbanen på åbingsdagen den 8.april eller efterfølgende onsdage. Prisen for at skyde er 50 kr. pr. aften.

I må meget gerne videresende denne til jagtforeningerne i Billund Kommune.

Peter Trads
Formand Billund Jagtforening

NYT! NYT !

Kom og støt op om initiativet og bliv en dygtigere riffelskytte !

Jagtfeltskydning, Riffelbanen i Frodeslund, Søn. 21. juni 2015

Skydeudvalget har siden vi fik lavet riffelbanen gået og brygget på en plan om afvikling af en Jagtfeltskydning. Vi kunne godt tænke os at udnytte banens mulighed for at træne på 100/200m kombineret med skydning under jagtrelevante forhold, således at vi kan give medlemmerne mulighed for at prøve deres grænser af under sikre forhold.

Træning er en forudsætning for at blive en god skytte og en effektiv jæger.

Skud på længere hold KAN være etisk forsvarlige, såfremt jægeren kender sine begrænsninger og har trænet skuddene på bane. Vi vil ikke opfordre til at man skyder på længere hold end man mestrer, derfor skal vi træne! En sidegevinst ved træning på længere hold er, at din skydning på de kortere hold bliver væsentlig bedre, når rutinen kommer på plads.

Vi er begrænset af at al skydning på banen SKAL foregå fra skydehuset, men det skal ikke stoppe os i at prøve at lave en jagtrelevant skydning, som både vil være for begyndere og øvede!

Skydningen starter kl. 10.00, og afvikles i hold, og består af følgende dicipliner:

Der skydes på ræv, buk og vildsvin skive i alt 16 skud:

100m 4 skud stående med stok til Buk

100m 4 skud siddende med stok til Ræv

200m 4 skud liggende med stok til Buk

200m 4 skud liggende med stok til Vildsvin

Der skal/må bruges banens hjælpemidler og rem

Pris 100 kr. for medlemmer af Billund og Grindsted Jagtforening

Pris 125 kr. for øvrige skytter

Der bliver tildelt skydetider ved tilmelding.

Alle er velkomne!

Vi forsøger at afholde en fælles frokostpause hvor snakken kan gå.

Der er mulighed for at købe kød fra grillen og øl/sodavand og kaffe.

Senest tilmelding den 14. juni 2015

Torben Jensen 2814 7539